Tenul intinerit nu mai este un mit

Buna fetelor!

Pe final de saptamana vin in atentia voastra cu cateva noutati The Body Shop. Gama lor Drops of Youth s-a reinnoit de curand lansand totodata doua produse noi ce ofera pielii o alta perspectiva asupra tineretii vesnice.

Drops-of-Youth

Drops of Youth este o linie pentru ingrijirea tenului cu beneficii pentru reintinerirea lui. Produsul vedeta este Youth Concentrate, cel mai bine vandut serum al lor (1 la fiecare 23 secunde) infuzat cu celule stem din 3 plante rezistente (floare de colt cunoscuta pentru proprietatile sale protectoare, scaiul dracului cunoscut pentru proprietatile sale de fermitate si criste marine recunoscut ca ajuta la reinnoirea naturala a pielii) la fel ca si cele mai recente doua inovatii – Youth Essence Lotion si eroul Youth Cream.Youth Essence Lotion New Youth Cream

Gama mai contine minunata masca Bouncy Sleeping Mask (despre care v-am povestit aici) cu un ambalaj nou-nout si doua tratamente: Youth Smoother si tratamentul pentru ochi Youth Eye Concentrate ce vor ramane in ambalajele vechi acum, urmand ca in decursul acestui an sa fie reambalate si ele. Gama Nutriganics ramane gama de sine statatoare, urmand sa fie si ea reinnoita anul acesta.

The Body Shop Drops Of Youth

Va pup si va mai astept!
Week-end frumos sa aveti!

3 thoughts on “Tenul intinerit nu mai este un mit”

  1. Hmmm concentratul ala de ochi arata tare bine😀
    Dupa ce termin cu “serul” meu homemade, o sa mi-l iau.
    De fapt e un amestec de uleiuri cu care ma dau la ochi, dar, avand tenul gras, parca as trece la un ser din comert care sa intre in piele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s