Aveti card Sephora Black?

Sephora Black Card

Daca da, la simpla vizita in magazin veti primi cadou trei miniaturi Lancome – Genifique Serum, Teint Idole Ultra 24H, La vie est belle edp. Trebuie doar sa aratati cardul de fidelitate la casa, iar in cazul in care nu il aveti la voi vi se va cere numele sau numarul de telefon pentru a va putea gasi in baza lor de date.

Grandiôse

Iar daca veti achizitiona noua mascara Grandiôse de la Lancome, disponibila in exclusivitate pana pe 31 octombrie in toate magazinele Sephora, veti primi un creion khol negru pentru conturul ochilor.

Sephora

Cadourile sunt oferite in limita stocului disponibil doar in perioada 11-22.09.2014.

Shopping placut va doresc!🙂

Va pup si va mai astept!

21 thoughts on “Aveti card Sephora Black?”

 1. ai zis bine: trebuie sa ceri, ca desi zice la simpla vizita pe baza cardului de cele mai multe ori vanzatoarele se fac ca ploua🙂

   1. Adineauri a venit sora mea de la Sephora si si-a luat cadoul aniversar (asta da) si nici urma de mostre (e drept ca nu a cerut), dar a fost la casa😦

 2. Chiar asa, nu prea stiu ce poti intelege din aceste mostre, sincer nu am mai primit vreo mostra de parfum mai mare de 1 ml de cativa ani. Pana si acestea din urma sunt raritati!

  1. Cristina nu e chiar promotie, e un fel de multumire ca ai card la ei. Desi mostrele acestea ar trebui sa se dea gratis de fiecare data cand iti achizitionezi ceva din magazin.

   1. Am inteles ca nu e promotie, dar ca idee am tot remarcat aceste “oferte” ca sa zic asa. Chestia asta ca romanul e atat de sarac incat o sa zica “mama ce super cadou mi-au dat”. Cine are card sephora black clar nu sta in 3, 5 ml de produs (ma rog 3 produse). In realitate e mai mult un fel de publicitate negativa. Tu ca “mare brand” asta oferi??? Partea cu la rimel primesti un cadou este o oferta, dar mostrele alea clar nu fac o publicitate pozitiva magazinul. Asta e parerea mea.

   2. Intr-adevar e cam prostie “oferta” lor (macar de dadeau un minirimel Grandiose ca tot l-au lansat acum), dar in cazul in care vrei sa testezi produsele macar sa stii sa le ceri.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s