L’Oreal Resist and Shine Titanium Nail Polish – 505

Dupa cum stiti nu ma dau eu foarte des cu oja rosie, dar din cand in cand mi se mai face pofta. Iar saptamana aceasta am poftit la niste unghii rosii, dar nu foarte rosii si nici portocalii, ceva intre cele doua culori, mai precis zis la un rosu corai. Am gasit exact culoarea ce o visam intr-o oja de la L’OrealResist and Shine Titanium nuanta 505 de care aproape ca uitasem.

L'Oreal 505

Tin minte ca atunci cand mi-am cumparat-o ma dadeam mai mereu cu ea, atat de mult imi placea. In poza nu prea se vede, dar este consumata mai mult de jumatate.

Imi place ca se intinde extrem de usor, timpul de uscare este relativ scurt si este foarte lucioasa; acum nu am folosit topcoat (tin minte de datile trecute ca ii cam schimba putin culoarea). Pentru a deveni perfect opaca o aplic de fiecare data in doua straturi. Rezistenta este punctul ei slab, cam in a treia zi de purtare se duce discret la varfuri, dar ramane la fel de stralucitoare o intreaga saptamana.

DSCN9859

Cum vi se pare?

Voi ati incercat-o?

Va pup si va mai astept!

10 thoughts on “L’Oreal Resist and Shine Titanium Nail Polish – 505”

  1. E foarte frumoasa, te inveseleste instant. Am si eu una l’oreal mini, foarte asemanatoare cu asta la culoare, nu-mi amintesc gama, dar tot asa lasa de dorit la rezistenta. O iert insa pt. ca se aplica usor asa ca nu mi-e greu sa refac manichiura🙂

  2. Nu-mi dau seama de ce nu-ti rezista,am si eu aceiasi oja,in aceiasi nuanta si-mi tine 5-6 zile…cu baza si top,dr cred ca depunde si de tipul unghiei.Pupiic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s