Barry M 330 Chameleon Pink

Zilele aceasta am fost foarte ocupata, dupa cum ati vazut nu am mai scris mai deloc pe blog. Pe final de saptamana si inceput de week-end va arat cu ce am avut eu unghiile colorate deoarece astazi as vrea sa mi le sterg si sa nu uit: este vorba de oja Barry M Chameleon Pink (oja care isi schimba culoare atunci cand aplici lac deasupra). Ei bine eu nu am aplicat nici un lac si asa arata:

Este o culoare frumoasa un roz fuchsia somon (oja Barry M Chameleon se mai gaseste si in culorile lila si albastru) si se vede foarte bine aplicata intr-un singur strat. Nu prea imi place cum se intinde, este cam groasa si nici foarte rezistenta nu este, dar dupa cum am scris mai sus nu am aplicat nici top coat.

Voua va place?

Ieri am primit si un cadou tare dragut de la Elisa, careia ii multumesc foarte mult si va invit sa ii vizitati blogul  (veti descoperi niste manichiuri foarte interesante). Prima mea oja Deborah Lippmann de care sunt tare, tare incantata, mai ales ca este si cu sclipici si un balsam de buze Baby Lips de la Maybelline pe care mi-l doream de foarte mult timp. Abia astept sa incerc oja in aceasta seara.

O seara frumoasa!

Va pup si va mai astept!

17 thoughts on “Barry M 330 Chameleon Pink”

  1. ma bucur enorm ca am putut face asta pentru tine si ca am avut si ocazia sa te cunosc personal :D. stiu cum e sa primesti ceva ce ai pe wishlist si-ti doresti foarte mult. tu ai facut asta pentru mine si am ramas profund impresionata :D. sa te bucuri de ele si ma bucur enorm ca iti plac 😀 :*

    1. Multumesc inca o data. Si eu m-am bucurat sa te cunosc. Apropo, ca stiu ca atunci nu o aveau si pe aceasta roz, acum am gasit-o asa ca…:)

      1. :))) stai linistita :* . cel mai mult m-am bucurat ca ne-am cunoscut si al 2-lea lucru ca mi-am luat si eu 2 oje de la models own .. desi n-am avut noroc sa-mi gasesc culoare mult dorita …mi-am luat 2 traznite :))))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s