Nu folosesc niciodata…

Eu nu folosesc niciodata servetele demachiante. Nu imi plac si nu mi-au placut niciodata, mi se pare ca nu iti curata pielea decat la suprafata ceea ce nu este suficient.

Pentru mine, ca produse de ingrijire, servetelele demachiante sunt un mare NO.

Voua va plac?

Va pup si va mai astept!!!

12 thoughts on “Nu folosesc niciodata…”

  1. am folosit intr-un timp servetele demachiante pentru ca erau mai practice, si m-am ales cu niste bubite pe barbie ca le mai am si acum. apoi am revenit la dischete demachiante, lapte demachiat, tonifiant, gel purificator, si tenul meu si-a revenit in mare parte. bine, depinde si de calitate uneori, dar le-as folosi iar numai daca as fi departe de casa si nu as avea destul timp pentru ritualul obisnuit.

  2. Eu folosesc servetele umede pentru ingrijirea bebelusilor , sunt mai moi ,mai catifelate , nu contin alcool si nu contin produse cu parabeni si alte prostiute🙂
    Uneori ma demachiez cu ele ,dar prefer sa ma demachiez cu dischete + ulei de masline.

  3. Nici eu nu folosesc,am incercat de cateva ori,cred ca din comoditate,mai multe firme,dar nu am fost multumita,aveam impresia ca nu curata si ma ustura pielea.Poate nu am ales eu ce trebuia,dar am revenit la discheta+demachiant si a fost mult mai bine.

  4. :)) Eu folosesc tot timpul servetele demachiante, mi se par o super inventie. Sunt comode, usor de folosit si indeparteaza “grosul” machiajului, plus ca eu ma machiez destul de lejer de obicei. Nu ma rezum numai la ele, insa nu pot nici fara ele, ce-i drept.

  5. Nici eu nu folosesc.Prefer sa ma demachiez cu lapte demachiant.Ideea este ca am vazut pe piata foarte multe tipuri de servetele demachiante ceea ce nu mi inspira incredere.

  6. ai mare dreptate cu servetele ,nici eu desi este mai comod sa scoti un servtel decat o discheta si un lapte demachiant .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s